jump to navigation

Kritik – vi lyssnar 18 december 2008

Posted by annak in dagbok.
trackback

Hej alla läsare!

Under veckan som gått har vi fått ta emot klagomål över vårt sätt att blogga. Personer har tagit illa vid sig och andra har tyckt att vissa inlägg varit osmakliga.

Vi har förståelse för kritiken och vi tar den till oss. Det har aldrig varit vår mening att på något sätt göra någon ledsen eller upprörd. Vi ber om ursäkt om personer känt sig obekväma.

Att starta en blogg inom landstingsvärlden är ett nytänk och inte alls lätt. Det finns svårigheter att hantera och vi måste naturligtvis hålla på sekretess och värdighet. Vi var redan från början noga med att kontrollera att det inte fanns några hinder från Landstingets sida: Så länge vi värnar om patientsekretessen skyddas bloggens innehåll av meddelandefriheten, men vi kommer inte att skriva ut namnen på personer eller publicera bild på personer som ej gett oss sin tillåtelse.

I fortsättningen kommer vi att vara ännu mer noggranna med våra inlägg. Vårt mål är att ge matnyttig information om operationssjuksköterskans yrke på ett sätt som gör bloggen rolig att läsa. Sedan bloggen startades har vi också fått mycket positiv feedback från vår arbetsplats, från andra kliniker på sjukhuset och även från övriga Sverige.

Vi tänker använda kritiken för att bli ännu bättre! Ni som har åsikter om bloggen, negativ eller positiv, hör av er till oss! …. och gärna på bloggen.

Hälsningar Anna, Maria och Inger

Annonser

Kommentarer»

1. Syster Y - 18 december 2008

Ja jisses – landstingsvärlden kan vara ett minfält. Men om man känner sig illa berörd av att bli omnämnd kanske man borde överväga att vara helt anonym på jobbet… ”Hej, jag heter dr. X!”

2. Lénnart - 18 december 2008

Hoppsan då!!! Jag är opsyrra själv och ÄLSKAR mitt jobb, och er blogg!!! Ni gör något som många nog skulle vilja, och gör, men på privata bloggar som inte alla kommer åt…Fortsätt på samma sätt, snälla!!!

Tack!!

En opsyrra i Skåne!

3. guran69 - 19 december 2008

Hej Lennart! Tack för allt stöd, det är härligt att läsa! Jag har också sett att andra skriver ganska detaljerat om sina landstingsjobb på privata bloggar. Vi tycker det är roligare och ärligare på det här sättet! /Maria

4. Pia Eklund - 19 december 2008

Hej på Er !
Världen är full av surgurkor, det är ingenting att göra åt. De är bra för balansen (surgurkorna alltså) lärde jag mig på en kurs en gång, men de får INTE TA ÖVER tillvaron. Eftersom jag har fyllt femtio år tillhör jag en generation som kanske inte är så kunnig vad gäller bloggar, men jag har insett att det är på det sättet som ungdomar av idag kommunicerar och skaffar sig information.
Vad är då lämpligare än att ha en blogg i arbetet med att söka nya kolleger bland just ungdomar. Det är ett roligt och modernt sätt helt enkelt !!
Så kära kolleger, fortsätt att skriva, det är stimulerande att läsa.

5. Rapp - 20 december 2008

Fortsätt blogga! Är det inte det en blogg är till för. Både beskriva något och samtidigt väcka något… Oftast så säger ju negativ kritik mer om den som uttalar sig än om det tilltänkta offret. Jag gillar ert engagemang. God Jul

6. Gunilla- Örebro - 22 december 2008

???????!!!!!!!!
Det finns väl ingenting på den här bloggen som vare sig väcker anstöt eller där någon kan ta illa vid sig!?!? Den är ju bara jättebra! Äntligen någon som gör nåt kul och informativt om vårt yrke! Vi lever ju annars helt inneslutna på vår avdelning hela tiden. Nej fortsätt precis som ni gjort, det är toppen!

Gooood Juuuuul!

annakempe - 23 december 2008

Hej Gunilla i Örebro!
Tack så mycket för din positiva kommentar. Javisst har vi ett hemligt yrke allt. Ett häääärligt men hemligt yrke. Dags att ändra på det hemliga tycker vi ….. hur ska vi annars få nya och unga medarbetare? Roligt att du tror på vår satsning med bloggen.
Gooood Juuuul till dig och alla i Örebro
// Anna


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: