jump to navigation

Lite bakåt och lite framåt 05 januari 2009

Posted by ingerla in dagbok.
trackback

Vilket härligt år 2008 var! Så mycket nya och spännande saker jag fick vara med om som operationssjuksköterska!

Genom vårt projekt ”Marknadsföring av operationssjuksköterskans yrke – ett sätt att rekrytera”, fick man utveckla oanade talanger som fotomodell, filmstjärna och föreläsare. Egentligen handlar det bara om att våga bjuda på sig själv och helt enkelt berätta om vårt spännande yrke och vad vi gör, svårare än så är det inte! Tack till vår arbetsledning som gav oss denna möjlighet!

2009, gäller det att hålla kvar den här härliga känslan och flytet, att jobba vidare och höja ribban lite till!  Det skall vi göra bland annat genom att utveckla Bloggandet, föreläsa på EORNA´s kongress i Köpenhamn i april, ta väl hand om våra studenter och leda dom in på den rätta vägen – vägen till operationssjuksköterska, så klart! Nya medarbetare hälsar vi varmt Välkomna till vår fina operationsavdelning, där det kommer att hända många spännande saker under 2009!

Falun bjuder idag på en underbar vinterdag -20 grader, strålande sol, blå himmel och vit snö. Vackert som ett julkort, är det inte så man brukar beskriva sådana här dagar? Jag skall klä på både mig och min häst ordentligt, ta en uppfriskande ridtur och ladda mina batterier inför kommande natt på C-op!

Ha det så gott, ute i vårt avlånga land/Inger

Annonser

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: