jump to navigation

Det ligger i luften 27 januari 2009

Posted by annak in dagbok.
trackback

Har ni märkt det??!!  Jo,visst har ni märkt det …. det börjar synas ganska tydligt nu tycker jag. Tydligare för varje dag som går faktiskt. Såååå skönt …. det går lättare att andas … in och ut …  man tittar upp och får liksom ett vidare perspektiv och börjar se framåt igen. (Istället för att krypa ner i sängen eller upp i soffan och dra nå’t gammalt över sig.) Vad pratar jag om? Jo, om LJUSET som är här och växer sig starkare för varje dag….. Njut.

Man börjar också att längta efter någonting…. man längtar framåt och känner att det kommer att hända någonting bra snart, något positivt ;)och härligt. Vad pratar jag om nu då? Jo, om VÅREN som också gör sig påmind med all sin härlighet (och blekhet..hjälp!).

Stanna upp under operationen och titta ut (om ni nu har något fönster förstås!) så ser ni att dagarna blir längre. Kanske t o m solen tittar fram, because we’re worth it.

// Bye bye Anna 🙂

Annonser

Kommentarer»

1. Christina Etén Bergqvist - 30 januari 2009

Håller med dig fullständigt! Gick fr jobbet vid 16.30 idag (KKOP i Lund) och tots mulet väder var det fortf ljust. Jippie!
Kom hem och hade fått Vårdfacket och där läste jag om er blogg. Snabbt på med datorn och in på den. Jättekul att ni startat det här!
Vi ses i K-hamn i april på EORNAkongressen.
CEB

2. annakempe - 30 januari 2009

Hej Christina!
Ja, tack för ljuset …. det behöver vi nu. Så roligt att vi är omnämnda i Vårdfacket. Har inte själv fått sista utgåvan ännu …. men blir förstås nyfiken. Jo, vi gillar också vår blogg förstås 😉 och känner att den är uppskattad ute i landet bland våra kollegor och ev blivande kollegor. Vi måste ju bli fler!!!
Som sagt, vi se’s i Köpenhamn. // Hälsningar Anna, Maria, Inger o Barbro

3. Bengt Wallman - 01 februari 2009

Ja, våren är här (nästan), och med den trädgårdsarbete. Och farligast är detta för männen; http://www.nordicmedicaladvisor.se/blog/2009/01/31/tradgardsarbete
Ta till er!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: