jump to navigation

EORNA Köpenhamn – The blog must go on 23 mars 2009

Posted by annak in dagbok.
trackback

Nu närmar sig EORNA Congress med stormfart ….. den går av stapeln i Köpenhamn i år, 17-19 april. För er som inte är så insatta kan vi berätta att EORNA står för European Operating Room Nurse Association. Den svenska föreningen heter SEORNA (Swedish Operating Room Nurse Association) eller Riksföreningen för operationssjukvård.

rg_1015386_r13090

Ni som besökte Höstkongressen på Arlanda i november kanske minns att vi från Falun där höll ett föredrag om vårt projekt att marknadsföra opera-tionssjuksköterskans yrke i syfte att rekrytera. Vi berättade om uställningar vi haft, om broschyren och filmen vi gjorde och inte minst om skapandet av denna blogg. Nu är vi även ombedda att tala om detta på den europeiska kongressen i Köpenhamn. Jätteroligt, tycker vi …… och fruktansvärt nervöst. Vi måste ju prata engelska …… hello hello!!

Sverige lämnade in 6 abstracts (jag tror det var 6 st, rätta mig om jag har fel) och samtliga blev utvalda av kommittén att få hålla sina föreläsningar. Gott betyg åt Sverige! Vi håller som bäst på att damma av vår skolengelska och plitar ner stolpar över vad vi ska säga där nere i Danmark.

Gå gärna in på EORNA kongressens hemsida (www.eornacongress.eu) och ta del av Kongressens program. När vi väl är där nere på plats i april, har vi som ambition att blogga så mycket som möjligt från evenemanget. För att på så sätt visa er vad som pågår och förmedla stämning och händelser. 

bloggbilder-008

Hoppas vi slipper teknik & panik!!

 

// Anna, Maria, Inger o Barbro

Annonser

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: