jump to navigation

Tilda och jag 19 maj 2009

Posted by annak in dagbok.
trackback

Åååh, så bra …. nu har jag och Tilda haft en heldag tillsammans. Vi har arbetat otroooligt intensivt idag. En kaffepaus på förmiddagen och en lunch har vi också hunnit med. Trevligt…… men som ni kanske anar är TILDA är inte en arbetskamrat …. utan helt enkelt ett webbaserat utbildningsverktyg som står för ”Tools for Interactive Learning and Daily Assistance”.

Jag känner mig nu upplyst och påläst från topp till tå. Allt från ”Artroscopi-stapeln” och hela vägen nerför alfabetet till ”Vex-sugen” i botten. Däremellan finns inte mindre än 38 st andra apparater/instrument/operationsbord/-staplar/maskiner som vi på Operation måste känna till och behärska. Med hjälp av TILDA (och förstås ”fri” tid utanför op-salen!) har vi möjlighet att hålla oss a-jour med all medicinteknisk apparatur.

Personerna som ansvarar för TILDA gör ett enormt arbete med bruks-anvisningar, kortmanualer och inte minst fotograferingar och t o m filminspelningar av vissa apparater och moment. Måste förresten vara en utmaning att regissera en Kirurgstapel …. ”-Tystnad. Tagning! -Stå still och känn dig avspänd. Vänd dig mot den andra stapeln, känn samhörighet med varandra och koppla ihop er med de röda kablarna. Så ja…. Se nu glada ut och starta även processorn och ljuslådan….. Och bryt!” 😉

// Bye bye Anna

Annonser

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: