jump to navigation

Drömmar om livsuppehållande ….. plåster?! 23 juni 2009

Posted by annak in dagbok.
trackback

Hej alla läsare!

Vi som jobbar inom akutsjukvård …. visst drömmer vi om att få resa bort och göra en stor insats ute i världen någonstans, via någon organisation … typ Läkare Utan Gränser??!!? Man vill bidra med sina kunskaper för människor som behöver hjälp samtidigt som man får chansen att utvecklas både som person och som yrkesmänniska. Jag tror att vi är många som drömmer om detta …… men som aldrig kommer iväg. -Har jag rätt?!?

Finns det någon operationssjuksköterska i vårt avlånga land som faktiskt har provat på ett sådant äventyr?  -Vill du berätta här hos oss …. så är du varmt välkommen!!! 🙂

För oss andra som mest drömmer … suck … misströsta inte, då kan man faktiskt åka till vår grannkommun Borlänge som frivillig akutsjukvårdare under Sveriges största musikfestival  nämligen ”Peace & Love” (35.500 besökare!!). Några av oss gör det, både läkare och sjuksköterskor, och det är inte så illa det heller ….. ! Insatser kan vara stora och små …. och av vad jag har hört från tidigare års frivillig-sjukvårdare så kan hjälp med plåsterskoskav och plåster vara oerhört uppskattat. Likaså en bulle och ett glas mjölk när man som 16-årig festivalbesökare inte har ätit på länge. Att få sova ut ordentligt i ett tält efter två dygns festivalande utan sömn, ja det kan väl också kallas för livsuppehållande åtgärder!?

// Bye bye Anna

Annonser

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: