jump to navigation

Följa en dröm…. 10 september 2009

Posted by guran69 in dagbok.
trackback

Häromdagen satt vi och hade brainstorming om hur vi ska gå vidare  med vår blogg! Vi bollade olika ideér om vad vi ska skriva om, när och hur mycket vi ska skriva. Vi tittade på vår bloggstatistik och det är drygt 100 personer som läser våra inlägg varje dag. Det känns skönt att veta, för ibland funderar vi ju på vad vi ska skriva om, och vilka är det som läser?

Häromdagen fick vi en alldeles underbar kommentar från en läsare. Hon skriver, -Ni har verkligen fått mig att följa min dröm! och sedan berättar hon att hon nu beslutat sig för att söka in till sjuksköterskeutbildningen. Härligt! Det var ju precis det vi ville med vår blogg, att inspirera andra till att bli nyfikna på vårt yrke!

/Maria

Annonser

Kommentarer»

1. Karin - 10 september 2009

Hej opsyrror! Jag skulle vilja fråga; hur mkt tjänar en operations-ssk? Tjänar ni bra jämfört med grundutbildade sjuksköterskor? Vad är det för ingångslöner ungefär (som op-syrra alltså), och vad tjänar man ungefär efter ett par år?

Hälsningar, Karin, nybliven sjuksköterska, Stockholm.

guran69 - 11 september 2009

Hej Karin!
Ingångslönen här hos oss i Falun ligger strax över 24000kr/mån. Jag skulle tro att det ligger något högre på de stora sjukhusen. Hur mkt man tjänar efter ett par år är naturligtvis individuellt. Vårt lönespann sträcker sig upp en bit över 29000kr/mån som mest!
/Maria

2. Karin - 11 september 2009

Tack för infon 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: