jump to navigation

Vart tog stigen vägen??? 19 oktober 2009

Posted by annie0808 in dagbok.
trackback

PICT0362

I helgen var alla barnen hemma på besök. De bor numera i storstan men är uppfostrade till skogsmullar så ut i skogen skulle vi.  Fram med stövlar och svampkorgar! I väg till den bästa svampskogen. Men döm om vår förvåning,  när vi upptäckte att där fanns ingen skog längre, bara ett kalhygge! Vilset irrade vi runt på jakt efter några kända landmärken eller stigar. Men allt var borta! Då slog det mig där jag stod i riset i höstsolen-PRECIS SÅ HÄR KÄNNS DET PÅ JOBBET NUFÖRTIDEN!

Jag menar inte att det har blivit ett kalhygge på C-op men något av en ”jordbävningskänsla” har vi nog lite till mans…

Våra kända ”gamla stigar” är försvunna och vi kliver försiktigt omkring i det ”gungfly” av  nya rutiner som vi ska vänja oss vid. Det man förut gjort fort och lätt utan att tänka är plötsligt ett äventyr. Som att diska och packa på jourtid T-doc, (allt ska scannas på rätt sätt, det tar en ohygglig tid bara att få in en disk i diskmaskinerna).  Lägga schema, Heroma,( mycket pyssel innan man tex förstår vem man är ”dubbel med” på sina arbetspass). Passa på sal ingenting som vi opsyrror har rutin på, (mycket vimsande innan allt är på plats och röntgenapparaten inställd och alla grejor framme). Test av nya op-bord.( Oj vilket organiserande för att alla ska få testa). Och snart, mycket snart, ska vi börja med kom och gå, nytt flexsystem….ojojoj

Tills slut hittade vi i alla fall ut bortom kalhygget och fann att en stor del av vår skog var intakt och vi plockade massor av svamp som vi avnjöt till det färska älgköttet på kvällen, mums!

Annie

Annonser

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: