jump to navigation

Imorgon är en annan dag 27 december 2009

Posted by annak in dagbok.
trackback

Åh guud så skönt att vara tillbaka på jobbet! Gick med lätta steg upp i morse, kollade temperaturen (-14), startade den kalla bilen och for till jobbet kvart över sex. Helt ensam på vägen, totalt mörker, mötte två bilar och myste med musiken i radion. Mmmmmm….. I like. Såg fram emot en aktiv dag med mycket ”spring”.

Misstolka inte detta ….. jag har haft en härlig jul, med släkt, mat, mat, mat, godis, godis, godis och ….. JA godis!!! Och just därför ville jag till jobbet idag. För att helt enkelt … sluta … ÄTA.

Och vad mötte oss i morse, detta morgon-op-team?? Om inte ett personalrum fullt med, ja just det …. godis. Våra chefer vill ju önska oss tack för detta året med diverse pepparkakor och chokladkartonger och våra snälla narkosläkare ger oss varje år en stor korg med allehanda gott i. 🙂 Några av oss satte hårt mot hårt. Andra föll till föga och fortsatte godis-frosseriet. ”-Jag är socker-förgiftad! suckade en syster förtvivlat, och stoppade ytterligare en pralin i munnen. Kan man opereras för detta?”

Svar nej. Men imorgon ….. då … ska vi springa .. ännu mer …

// Bye bye Anna 🙂

Annonser

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: